Better treatment

Udvikling

Udvikling er alfa og omega for os. Vi vil være den spiller, der fornyr vores branche.

Vi mener, at vi har samlet det rigtige kerneteam til dette, bestående af et miks af rutinerede kræfter med industri- og teknologikendskab samt rutinerede folk fra andre brancher som handel, rådgivning og produktion.

”Airtech er en spændende virksomhed, der dels sprudler af energi og ideer, men også har grundlaget for at omsætte potentialet for vækst gennem en veluddannet medarbejderstab samt et solidt økonomisk fundament” 

Consultant Lars Thorup, Væksthus Syddanmark

Vi er mennesker, der som udgangspunkt drives af at skabe udvikling. Vi stræber mod en kultur, hvor vi i det daglige hele tiden udfordrer os selv til at gøre tingene endnu smartere. Det kommer fx til udtryk, når vi ser på kundernes og vores egne processer som én samlet proces, som kan optimeres. Ofte med billigere pris eller sparede arbejdsgange til følge for vores kunder.

Vi anser deltagelse i forskellige innovationsfora som er afgørende for vores fortsatte udvikling, og at vi kan vedblive at være førende indenfor vores arbejdsområder og således fortsat udfordre og inspirere vores kunder til løbende innovation. Nedenfor er nævnt nogle eksempler på udviklingsaktiviteter, vi har deltaget i:

  • Udviklingsprojekt med Force Technology: Kvalitet i støbning af kompositplader – manuel vs. automatisk mixing. Udarbejdelse af whitepaper.
  • Paper og poster på den europæiske vindmøllekonference, EWEA 2012
  • Børsens Ledelses Håndbøger for Supply Chain Management: Artikel om værdikædeforståelse
  • Energi på havet – deltagelse i udviklingsprojekt for aktører i offshore vindbranchen
  • Bog: Stakeholder Management: Casebeskrivelse af Airtechs bog fra Syddansk Universitet

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig
bubblemedia