Better treatment

Om os

Airtech blev stiftet i 2007 for at hjælpe vores kunder til at lave bedre overfladebehandling. Efter 10 års tilstedeværelse på markedet har vi et engageret team bestående af erfarne medarbejdere som gør deres bedste for at levere markedets bedste service samt skabe løsninger, der matcher ethvert kundebehov.

Hos Airtech arbejder vi ud fra en overbevisning om at skabe varig værdi for vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vores koncepter for servicering af anlæg, træning af personel samt medvirken til tilpasning af arbejdsprocesser er alle eksempler på, hvordan vi tilføjer værdi til vores kunder ud over at levere anlæg af høj kvalitet.

Vi tager udgangspunkt i kundens forretning og ens behov, ud fra en helhedsorienteret tilgang som vægter både investering, materialeforbrug, tidsforbrug samt miljøhensyn. Uanset om det er en teknisk assistance eller fra vores back office, er vores mål at yde en professionel og kompetent service.

“Hos Airtech er der en klar strategisk forståelse for, hvordan man understøtter kundens værdikædeprocesser med det formål at øge kundens konkurrencekraft. Grundlaget for at realisere dette i praksis er et dybtgående kendskab til de vigtigste fremstillingsprocesser hos den enkelte kunde. Kun ved at være i besiddelse af en sådan viden kan Airtech dokumentere, hvordan man kan skabe øget værditilvækst hos kunden. En sådan indsigt gør det muligt at bringe Airtechs specialiserede og opdaterede viden i spil med kundens ønsker og krav. I et tæt samspil kan der efterfølgende udvikles og fremstilles attraktive løsninger til glæde for begge parter“.

Svend Ole Madsen, Lektor, Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig
bubblemedia