Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, tablet eller telefon, når du besøger hjemmesider. Tekstfilerne bruges til at gemme forskellige simple data vedr. din adfærd på hjemmesiden. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Cookies er ikke skadelige.

Cookies på denne hjemmeside

Denne hjemmeside anvender cookies med det overordnede formål at forbedre brugeroplevelsen. Vi anvender førstepartcookies og sessioncookies for at optimere brugeroplevelsen. Derudover anvender vi tredjepartscookies, i form at Google Analytics, til at måle brugeradfærd / besøgsstatistik.

Ved at besøge hjemmesiden, accepterer du indirekte vores brug af cookies. Ønsker du at blokere vores brug af hhv. førstepartcookies og tredjepartcookies, kan du under din browsers internetindstillinger tilføje denne hjemmeside på listen over de hjemmesider, du ikke vil tillade cookies fra.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer. Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os.

Privatlivspolitik

1. Formål med denne politik

1.1 Denne persondatapolitik regulerer for alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med Airtech A/S CVR.nr: 30919092. 

1.2 Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er Airtechs mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares. 

2. Hvilke oplysninger indhenter vi?

2.1 Automatisk indsamlede data

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugerven-lighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klik-strøms data og cookies er eksempler på dette. 

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres 

  • Dato og tidspunkt for besøg. 
  • De sider der besøges i løsningen. 
  • IP-adressen på den besøgende. 
  • Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.). 
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning). 

Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindel-se sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder.

Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav. 

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her

Du kan læse mere om vores brug af cookies nedenfor i pkt. 4. 

2.2 Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os. 

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er: 

  • Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside. 
  • Oplysninger du deler med os via sociale medier. 
  • Oplysninger sendt på e-mail. 
  • Oplysninger du deler med os via tilmelding vores nyhedsbrev 

3. Særligt om cookies

3.1 For mere information om vores cookiepolitik, henvises til følgende link 

4. Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

4.1 Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger

  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed. 
  • Optimering af vores digitale løsninger. 
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger, m.m. via digi-tale løsninger. 
  • Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os. 
  • Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon. 
  • Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demo-grafiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data. 

4.2 Hvem får adgang til oplysningerne?

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Airtech A/S til de formål, som er anført i pkt. 2 ovenfor. 

5. Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

5.1 Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter afslutning af dit kundeforhold hos dem. 

6. Dine rettigheder

6.1 I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:

  • Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger Airtech A/S behandler om dig. 
  • Du kan til enhver tid anmode om at Airtech korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger. 

6.2 Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

7. Sikkerhed

7.1 Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. 

8. Kontakt

8.1 Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på mail@airtech.dk. Virksomheden kan endvidere træffes på 7555 4664 indenfor normale kontortider. 

8.2 Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi retter henvendelse til dig i tilfælde af væsentlige ændringer i form af en synlig meddelelse på vores websites eller e-mail. 

9. Version

9.1 Denne privatlivspolitik er senest ændret den 25. maj 2018. 

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig
bubblemedia