Better stories

Kundetilpassede løsninger

Hos Airtech tilbyder vi kundetilpassede løsninger indenfor både manuel, semi-automatiseret og fuld-automatiseret overfladebehandling og væskehåndtering.

Vi har indgående erfaring med udvikling af løsninger til offshore sektoren. Løsningerne baseres på branchens særlige standarder som bl.a. DNV 2.7-1, NORSOK mv. Vores teknikske stab har stor viden om standarderne, hvor der trækkes på et veludbygget netværk af eksterne specialister, når det er påkrævet.

Løsningerne baseres desuden på dyb viden om, hvordan det rå offshore miljø påvirker udstyret over tid, således at driftssikkerhed og arbejdsmiljø også er optimeret i forhold til de ekstreme omgivelser. Vores kundekartotek består både af danske og internationale industrivirksomheder, der hver især er førende indenfor deres respektive industrier, så som Offshore Olie & Gas, Vindmøller, skibsværfter og anden fremstillingsindustri.

Vi har samlet nogle kundehistorier, der fortæller, hvordan nogle af vores kunder har benyttet vores know-how og services. Se og læs nedenfor, og find ud af, hvordan vores skræddersyede løsninger har hjulpet andre med deres udfordringer.

State-of-the-art løsninger:

  • Er baseret på nyeste internationale viden om produkter og produktionsprocesser.
  • Er i overensstemmelse med gældende regler, standarder og normer.
  • Er optimerede i forhold til både arbejdsmiljø, miljøbelastning og resurseforbrug.
“En værdifuld serviceaftale.”
Jeg synes det var en dyr løsning, men det virker! Airtech kommer til tiden, udfører et godt arbejde og er pålidelig.
Bjarne Larsen, Arbejdsmiljø og vedligeholdelseschef, Give Steel
“Professional and trusted partner.”
I have always enjoyed working together with Airtech. They are an extremely professional and trusted partner for Graco who brings high value to our customers in Denmark. Airtech is, like Graco, very innovative and together we have developed and supplied many solutions which improve our customers quality, productivity and efficiency.
Dan Törnqvist, Business Development Specialist, Graco
“Et samarbejde, der giver overskud.”
Airtech er en spændende virksomhed, der dels sprudler af energi og ideer, men også har grundlaget for at omsætte potentialet for vækst gennem en veluddannet medarbejderstab samt et solidt økonomisk fundament.
Lars Thorup, Consultant, Væksthus Syddanmark
“Rigtigt godt samarbejde.”
Jeg takker for det hele, håber jeg i fremtiden kan finde flere opgaver til jer, er meget glad for det arbejde i udfører...
Førende global vindmølleproducent
“Good job!”
Your documentation package is very structured and easy to work with. Very professional. Thank you very much!
Head of Maintenance , Wind blade production site in North Africa

Har du spørgsmål?

Så er jeg klar til at hjælpe dig
Paulina Bankiewicz
Sales and Marketing Coordinator
bubblemedia