BL Lakering kan nu også tilbyde metallisering

Stigende behov for eget metalliseringsanlæg

BL Lakering har mærket stor travlhed og stigende krav til at kunne opnå bedre beskyttelse af emnerne, og leve op til højere krav fra kunderne. Behovet for at kunne give sine kunder den rette kvalitet og service er essentielt og derfor tog man beslutningen om at indføre metalliseringsprocessen in-house.

I den forbindelse var det vigtigt for BL Lakering at finde det helt rigtige anlæg og den rigtige samarbejdspartner til at hjælpe dem sikkert i gang med at bruge det nye anlæg.

 

Demo, træning og køb af anlæg

Airtech blev kontaktet af Boye Larsen, direktør for BL Lakering, med ønske om tilbud på metalliseringsanlæg. Kort efter arrangerede vores sælger Steen Rasmussen demonstration af OSUCAS 350 amp metalliseringsanlæg hos BL Lakering. En demonstration er efter vores vurdering den optimale måde for en kunde at opleve anlæggets mange fordele på egen hånd og ikke mindst under netop de forhold hvor anlægget skal bruges.

Sammen med vores tekniker Kurt Rasmussen, demonstrerede de anlægget til BL Lakering. Det resulterede i en meget positiv oplevelse af anlæggets effektivitet og ensartede strømforsyning, den høje kvalitet og brugervenligheden for operatøren. BL Lakering var derfor ikke i tvivl og besluttede at købe det innovative OSUCAS 350 amp metalliseringsanlæg.

BL Lakering fik i forbindelse med levering en grundig træning og vejledning i brug af anlægget og valgte desuden Airtech som fremtidig samarbejdspartner ved at indgå en serviceaftale. På den måde er BL Lakering sikret effektivt vedligehold, minimering af nedetid og dermed optimal udnyttelse af anlægget i mange år frem.

Tilbage til oversigt