Better treatment

Reparation & vedligeholdelse

Effektivt vedligehold og service er nøglen til at minimere nedbrud.

Hos Airtech har vi stor fokus på at sikre dit output og sørger for at dit udstyr fungerer optimalt. Det kan ske via uddannelse/træning/work-shops, teknisk assistance, forebyggende og periodiske eftersyn af udstyret eller efter behov.

Vores servicemedarbejdere har mange års erfaring, stor viden og kender til vigtigheden af høj driftssikkerhed.

Vores tilgang til vedligehold af udstyr er inspireret af ”TPM”. TPM er en forkortelse for ”Total Productive Maintenance” og er et fællesnavn for forskellige arbejdsmetoder, der tjener til at højne virksomheders produktionseffektivitet. I tæt dialog med den enkelte kunde udvælges de værktøjer, der giver bedst mening i forhold til den gældende situation.

Med kunder med kontinuerlig produktion og høje krav til oppetid på produktionsanlæg laves ofte faste serviceaftaler baseret på forebyggende vedligehold efter fastlagte rutiner.
Med en serviceaftale i Airtech sikrer I, at Jeres udstyr kører optimalt, at risikoen for driftstop minimeres samt forlængelse af udstyrets levetid forlænges.
Oplev professional og kompetent service og kontakt os for at vi kan hjælpe også dig med din udfordring.

“Professional and trusted partner.”
I have always enjoyed working together with Airtech. They are an extremely professional and trusted partner for Graco who brings high value to our customers in Denmark. Airtech is, like Graco, very innovative and together we have developed and supplied many solutions which improve our customers quality, productivity and efficiency. When it comes...
Dan Törnqvist, Business Development Specialist, Graco
“Et samarbejde, der giver overskud.”
Airtech er en spændende virksomhed, der dels sprudler af energi og ideer, men også har grundlaget for at omsætte potentialet for vækst gennem en veluddannet medarbejderstab samt et solidt økonomisk fundament.
Lars Thorup, Consultant, Væksthus Syddanmark
“Rigtigt godt samarbejde.”
Jeg takker for det hele, håber jeg i fremtiden kan finde flere opgaver til jer, er meget glad for det arbejde i udfører...
Førende global vindmølleproducent
“Good job!”
Your documentation package is very structured and easy to work with. Very professional. Thank you very much!
Head of Maintenance , Wind blade production site in North Africa

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig

#airtechdk

bubblemedia